Tijdlijnshift Jaarwisseling

Lieve mensen, het is 03:00 1-1-2018 en ik moet dit voor jullie neerzetten omdat ik anders niet kan slapen. Dit moet gelijk de wereld in.

Wat een bizarre jaarwisseling was dit! Ik heb het eerst in de groep nagevraagd, want ik wist echt niet wat ik zojuist nou doormaakte!

 

Tussen 00:00 en 01:00 stond ik even een moment alleen, echter op dezelfde plek als precies een jaar geleden bij de jaarwisseling bij een vriendin van mij met dezelfde mensen, alleen de setting qua activiteiten was een beetje anders.

Toen ik alleen stond kwam er ineens een heel gek gevoel over me heen, een zeer diep verdriet waarin ik duidelijk dingen losliet ten eerste, ten tweede was ik even in een totale leegte met niets en niemand, er was even niets. Niet die beloofde liefde, niet dat andere huis, uberhaupt totaal niets van wat zou komen fysiek gezien maar energetisch was er niets. Verder voelde het alsof heel 2017 nooit heeft bestaan! Alsof we een beweging maakte naar het verleden, de vorige jaarwisseling overnieuw beleefde, heel 2017 lijkt er wel totaal niet toe te doen!

Al die heling die ik aan mezelf heb gedaan, alles wat er is gebeurd in een klap verdwenen!

 

Door dat even in het niets zijn, het gevoel van herhaling de hele wereld op z'n kop!  Ik weet wel zeker dat er een hele grote groep mensen is geweest die dit net zo heeft beleefd. 

Ik voel me nu heel verdrietig en het is heel duidelijk dat het te maken heeft met dat het oude leven, puur 3d / ego gericht voor mij echt totaal weg is gevaagd. Ik weet dat nu mijn missie begint en van vele andere, er is nu werk aan de winkel.

 

Ik voorvoel voor morgen 2 januari een ontploffing, (Supermaan)  dat kan metaforisch zijn, maar ook stormen en vulkanen en veel innerlijke ellende voor veel mensen betekenen. Er gaan veel climaxen komen in situaties van mensen onderling, zakelijk, fysiek en geestelijk, dit geld voor de mensen die nog niet zo ver zijn mee gekomen in de shiften van tijd en energie, die mee MOETEN omdat ook zij een missie hebben maar daar waarschijnlijk nog niet voldoende op gericht zijn of dat de fysieke situatie nog niet in de gewenste vorm is.

De komende tijd van nu tot 31 maart, lieve mensen maak je borst maar nat!! Als je nog niet goed genoeg geluisterd hebt naar de boodschappen voor jou persoonlijke missie en pad, dan krijg je die nu en dan kunnen er harde klappen vallen! Wie niet luisteren wil moet namelijk voelen! Dus kijk goed naar jezelf en neem alles wat je overkomt nu eens wel serieus! Je hebt een missie en je zit te slapen!!

Dat bij deze even gemeld te hebben...mocht nu met je handen in het haar zitten, kom gerust bij mij langs dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Graag na 8 januari :) 

 

Ik vermoed letterlijk dus dat we een sprong naar een andere soort tijdlijn hebben gemaakt, ik voel dat alles wat was letterlijk gereset is wat feitelijk betekend dat je ook met mensen waar je om geeft echt nieuwe kansen krijgt.

Ik trok vanmiddag al een medicijnwielkaart die een toegangspoort met een nieuwe kans aangaf, kon er de vinger op dat moment nog niet op leggen en nu begrijp ik dat we letterlijk een nieuwe poort in zijn gegaan. Er zijn deuren open gegaan naar een letterlijk totaal nieuw begin, al het werk naar "De Nieuwe Aarde" , de nieuwe manier van leven en alle ideeen die daarvoor op de plank liggen zullen eindelijk goed van de grond kunnen komen.

Eindelijk kunnen wij aarde engelen aan ons werk beginnen en ik kan je vertellen dat we met z'n allen staan te springen om leuke dingen ook met elkaar te gaan doen.

Ik voel al gelijk dat ik weer aan de zelfheling mag weer oude troep opruimen om nog even opnieuw compleet te kunnen zijn in de nieuwe tijd, ik heb niemand nodig, alleen mezelf.

Maar stoom mezelf klaar om de ultieme liefde elke dag te mogen beleven, ik heb er nu via twee wegen van geproefd energetisch op afstand en fysiek in combinatie met het energetische, nu nog integreren in het leven en alle rotzooi aan beide zijde die het onmogelijk maakt even lekker op te ruimen.

 

De reset knop is ingedrukt voor ons allemaal!

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar en leerzaam 2018, bereid je voor op drastische veranderingen in je leven!

'Alles wat heeft bestaan en niet langer dient is verdwenen'

 

Liefde, licht en kracht

Nuria

Welterusten