Channel voor het collectief 11-12

Bij deze mijn tweede channel voor het collectief, waarin ik specifiek heb gevraagd voor de energie voor december. Ik weet dat dit niet origineel is, maar het is zuiver. Ik typ puur neer wat ik doorkrijg, ik houdt geen dingen achter die ook belangrijk om te melden zijn maar misschien minder leuk om te horen. Ik channel niet met slechts een engel, vaak meerdere die mij hun naam niet zeggen. Maar vandaag kwam Aartsengel Micheal naar de voorgrond bij mij, geen channel is gelijk. Het is maar net wie en wat er op dat moment belangrijk is. Voor ik channel maak ik eerst een trancereis die mij een beeld geeft, waarin het daarna met tekst meer detail uitleg krijgt. Hiermee ben ik beschermd en kan de channel slechts zuiver zijn.

 

Voor wie niet weten, Aartsengel Micheal is de beschermengel van ons lichtwerkers, hij beschermd ons en brengt ons boodschappen over wat wij mogen leren. Hij is eerlijk en heelt ons met zijn blauwe mantel van licht. Ook hij wil velen van jullie nog wakkerder zien worden. Deze channel is een helder vervolg op de vorige, de energie is duidelijk nog steeds redelijk gelijk, maar er wordt duidelijk een ommekeer verwacht zoals ik zelf ook al voorvoelde.

Moge deze channel helderheid brengen in jullie  levens. Deins niet terug van de woorden, maar neem ze in wijsheid mee.

Liefs Nuria


Er is veel aan de hand in het collectief. Het duister blijft invallen doen en sturen de mannen (mannelijke energie) van het collectief regelmatig het blinde duister in. 

De drukkende energie van de nachten is beladen met 'zwartkijkers', blind voor zichzelf en hun demonen (ego-gerelateerde blinde vlekken). De entiteiten nemen nog steeds toevlucht om het licht te dempen. Voor jullie 'Lichtende' is het juist nu de taak jullie licht ook s'nachts te laten schijnen. Forceer het niet, het werkt alleen door dichtbij jullie zelf te blijven.

Blijf in liefde en dankbaar, schijn op hen die het, het hardste nodig hebben. Blinde vlekken worden slechts opgelost in licht.

 

Zij die niet luisteren zullen komende tijd een terugroep ontvangen, van dien aard om de kracht van het luisteren te vergroten. Dit kan verschillen van emotionele crashes tot fysieke crashes. Neem deze roep serieus! Het is een beklag jegens het niet leren van jullie lessen!

Wie niet horen wil zal voelen! Want we hebben jullie nodig!! De tijd dringt.

 

Deze energie zet voort tot 23 december, daarna zal er een shift zijn. 

Tot die tijd; overwin de duistere energie en neem de roep tot luisteren serieus, doorzie je eigen demonen.

De laatste week van het jaar voorspeld een goede tijd te zijn. Jullie kunnen rusten in de armen van wie jullie houden. Anderen die nog niet zover zijn, zullen als afvallige jullie hulp nodig hebben om bij het collectief te kunnen voegen.

Omarm iedereen en elke vibratie en help elkaar "upliften" in deze prachtige energie.

 

Kortom, het is dus donker tot 23 december maar als jullie het 'lichtwerk' en 'nacht-lichtwerk' goed voltooien, zal opnieuw de zon gaan schijnen.

Het licht zal lichter en lichter worden vanaf dan en in januari zet dat voort.

 

Omarm de chaos nu die een mogelijkheid geeft om in jullie levens nieuwe orde te scheppen. Deins niet terug voor grote beslissingen en doe vooral wat je wil, het leid tot volledige vrijheid in jullie harten.

Jullie zijn feitelijk vrij en steeds meer uit vroegere ketenen en barrières, al het karma blijft vrij mits jullie je werk goed doen nu.

 

Volgend jaar een volledig nieuw hoofdstuk, een nieuw collectief, geen tweelingzielen meer maar slechts algehele eenheid zullen jullie kennen.

Jullie maken langzaam de samenleving tot een verdraagzaam niveau, even doorbijten nog. De wegen zijn hard en zwaar maar samen overwinnen jullie alles. Het collectief is jullie weg en vibratie, laat niemand achter maar maak de weg vrij tot meer liefde.

 

Schuil bij elkaar, de kerstdagen zullen jullie behoeden tegen het kwade. Het zal jullie geest opladen voor een nieuwe energie in het collectief. Blijf schijnen!

Jullie zijn de verandering in het algehele "aarde-collectief" Succes!

 

Licht en liefde en kracht vanuit den hemelen.

Aartsengel Micheal    Be blessed.