De ultimiteit, absolutie, verlichting, tweelingzielhereniging......Wat wij voorgespiegeld krijgen en wat wij er van maken...


Ja, het moest er een keer van komen dat ik zelf de waarheid onder ogen zou willen zien. Alles wat verborgen wordt achter het licht, de soms duistere werkelijkheid, die niet duister is maar wij zelf verduisteren. Wij vullen zelf zoveel met onze gedachten in, we interpreteren zoveel en uiteindelijk komen we bedrogen uit. Voor ons gevoel...want we zijn helemaal niet bedrogen, we waren alleen te verblind door onze eigen gedachten en interpretatie van wat wij onze werkelijkheid noemen.

Ik ben een tijdje behoorlijk misleid, door mijn eigen gidsen. Ik kon ze vervloeken, maar ik begrijp nu wat ze er mee probeerde te vertellen. En ik...een pitbull die zich altijd verbeet in allerhande kwesties rondom het tweelingziel zijn, kan daar door nu alles gewoon verder op de plek laten vallen waar het hoort. Ik heb deze week de kans gekregen alles te doorzien zoals het is, puur in zijn werkelijkheid. Ik ga wegens persoonlijke redenen nog niet mijn hele verhaal uit de doeken doen, dit zal binnenkort waarschijnlijk wel kunnen, maar er dienen nog wat dingen op de plaats te vallen voor ik dat mag gaan uitdragen. 

Mijn tweelingzielproces is in ieder geval ten einde, daarmee bedoel ik het energetische deel van healing en verlichting en ik begrijp nu het doel van waar ik zelf naartoe ben geleid. Ik heb in twee jaar, wat betrekkelijk snel is, alles mogen inzien, leren en heb een hereniging cadeau gekregen,. Wat de hereniging daadwerkelijk inhoudt, zal ik vertellen. Het is namelijk niet maar een enkel moment.....

Ga er even voor zitten en maak het je zelf gemakkelijk.

 

 

In den beginnen

We vinden ons zelf, na een lange zoektocht in vele dwaalsporen van wat onze werkelijkheid is. We worden steeds beter in helder-zien, helder horen, helder weten, het hele pakketje. We denken ons 'ware zelf' gevonden te hebben en worden plotsklaps geconfronteerd met een persoonlijkheid die letterlijk ons leven omver blaast. 

Alles wat we geloofde of denken juist te hebben wordt met de grond gelijk gemaakt en er blijft niets van onze heilige huisjes over. We ontdekken dingen over onszelf en de ander die ons de moed in de schoenen doet zakken, ons euforisch maakt, boos maakt, verdrietig...ons hart breekt hoe wij vrouwelijke zijde, zien hoe de mannelijke zijde zijn geestelijke en zielgezondheid behoorlijk op de proef stelt. En wij denken zo goed dat wij weten wat goed voor ons zelf is, maar maken daar net zulke grote fouten in waar wij in eerste instantie ook blind voor zijn. Geloof en kracht in elkaar en het proces houden je gedurende de hele tijd overeind tot je uitgeput bent, zelfs dan gaat het gewoon door en je lijkt geen rust meer te kennen. Je begint daar door een zoektocht naar healing methodes om van die verschrikkelijke gevoelens af te komen, het ene werkt wel, het andere niet, we kloppen bij jan en alleman healers en meditaties aan om vervolgens te ontdekken dat we het werk toch het beste vanuit ons zelf moeten doen. Die zoektocht brengt ons op bijzondere plekken, bij bijzondere mensen, niets lijkt toeval en is het ook allemaal niet. 

Onze innerlijke onrust vindt op bijna geen enkele plek aansluiting omdat we ontdekken dat we echt heel anders vanuit ons innerlijk voelen en daardoor ook anders denken dan wat wij  'gewone mensen' noemen.

Door gelijkgestemde vanuit hetzelfde proces als wijzelf te vinden, vinden we spiegels waarop we ons mogen reflecteren, die reflectie brengt ons vervolgens weer naar een hoger level in onszelf, wat mogen we nog leren?  

 

Uiteindelijk leren we dat ieder mens op ons pad een doel dient. Mensen die met ons resoneren begrijpen precies wat we doormaken, voor andere is het of 'geldklopperij' al dan niet abracadabra. 

Uiteindelijk ontdekken we ook dat elke resonantie te maken heeft met een mate van spirituele ontwikkeling, vanuit het punt waar jou spirituele ontwikkeling berust heb jij een bepaald perspectief van deze processen en de wereld en dus ook jezelf.

Jou mate van spirituele ontwikkeling wordt weerspiegeld in het soort mensen waar jij contact mee hebt, een bepaalde resonantie mensen blijft in jou omgeving bivakkeren en andere gaan na een tijdje weer verder.

 

De cyclus van tweelingzielen berust in aantrekking en afstoot kracht en bij elke afstoot kracht ontdekken we wat de ander in ons triggerd, oftewel naar de oppervlakte haalt. Dat mogen we dan doorzien en helen. Om dat te kunnen helen hebben wij spiegels nodig, deze spiegels, dus mensen laten ons zien of helpen ons zien wat er momenteel speelt in ons. Het aardse 'nu' is onlosmakelijk verbonden met een patroon vanuit de familie, dus voorouders en/of vorige levens waarin dit patroon zich herhaalt heeft.

Uiteindelijk draait alles om het doorzien en helen van die patronen, dat vraagt ontzettend veel moed. We moeten doorbreken wat andere verkeerd gedaan hebben richting ons, maar daarvoor moeten we ons eigen gedrag aanpassen aan de nieuwe energie en nieuwe omstandigheden. Dit is tevens verbonden aan karma, niet alleen dat van onszelf, maar ook van onze families. Alles gaat hand in hand en als je het hele plaatje doorziet breek je jezelf vrij, uiteindelijk.

Op moment dat je bent geheeld, alle rotzooi van jou innerlijk weg is, jij alle karma hebt opgelost en ingeruimd en je hart en ziel schoon is ben je klaar om absolutie te ontvangen. Oftewel volledige verlichting, wat niets anders is als een ziel die vrij is van negatief karma, oude zielenwonden en je eenheid bent met het al. Oftewel de al-eenheid met de hemel-aarde verbinding.  Als je dit werk naar behoren uitvoert, krijg je de vrije keuze betreft ultieme ware liefde, een harmonieuze relatie die je tweelingziel kan zijn. Kan.....want door de heling en het vrije karma en liefdevolle karma, bestaat er een vrije keuze. En die keuze, bepaald uiteindelijk jou pad hoe dat eruit gaat zien. En dat is waar de hereniging over gaat....

 

 

Het vrije pad versus zielemissie

Voor we de hereniging daadwerkelijk kunnen begrijpen moeten we weten wat het vrije pad is en wat er met onze zielemissie wordt bedoeld. Onze zielemissie is datgene waarin wij voelen te moeten werken, waar onze specialiteit op het spirituele vlak ligt. Sommige zijn healers, andere zijn sprekers, weer andere zijn schrijvers en weer andere zijn tuinders, weer andere zijn technicus of psycholoog. Allemaal hebben we op een specifiek vlak een taak en wij weten al sinds onze geboorte in welke richting wij ons werk moeten zoeken. Alleen door onze tweelingzielmissie wordt alles uitvergroot en duidelijk gemaakt. Steeds terugkerende onderwerpen zijn aan de orde van de dag, we worden letterlijk de missie in gestuurd.  De missie is iets wat we moeten doen, met of zonder tweelingziel. Veelal blijkt de tweelingziel een verwelkomen aanvulling qua kennis en inzicht op ons zielenpad. Daar door wordt het hele plaatje compleet en kunnen we aan het werk gaan. Dit is wat we moeten, maar daarnaast is er vrije wil. 

 

Wanneer de healing is gedaan en patronen zijn doorbroken vindt er langzamerhand een loskoppeling van de tweelingziel plaats. Dit is het pijnlijkste gedeelte van de tweelingzielmissie op dit moment al. Maar door de loskoppeling gaat de heftigheid van de verbinding af en beide partijen hebben dus geen moeten meer in het voor elkaar kiezen. Er ontstaat dus vrije wil. En omdat de verbinding minder intens wordt komt er ruimte voor liefde in het alles en hoeft de tweelingziel niet meer per definitie op de eerste plaats te komen. Het doet pijn, maar is in feite bevrijding. 

In de intensiteit waarin het in het begin in verkeerde kon je weinig kiezen, door de kracht werd je gewoon verplicht voor elkaar te kiezen. Deze verbinding wordt vrijer zodat we de mensheid beter kunnen dienen. Laat dat duidelijk zijn.

 

De tweelingziel kiest dus vrij zijn of haar richting, alles gaat hier dan om vrije keuzes. Echter het universum wil bepaalde tweelingzielen zeker wel samen zien werken en zullen dan ook alles qua boodschappen geven zodat daar toch goed over nagedacht wordt. Door keuzes veranderen de omstandigheden, niets is beter of slechter. Want er bestaat alleen nog maar ultieme liefde, met ultieme zielen waar je wederom een eenheid mee bent. 

Maar met de tweelingziel op missie is het resultaat van de juiste keuzes, ook dat is hereniging. Ook een vriendschappelijke relatie kan heel innig en vreugdevol zijn, we vullen elkaar tenslotte aan. En dat is nodig om ons beider werk goed te kunnen doen.....

Ook dit is een stukje hereniging, dat mogen we ons nu beseffen. Niet elke relatie hoeft een liefdesrelatie te worden, uiteindelijk geld de vrije keuze van beide partijen hierin.

 

De ultieme liefde

Ik ben zeer sterk in het ontvangen van belangrijke datums waarop voor mij iets gebeurd, periodes voorspellen wanneer het tijd is voor de volgende stap. Mijn "hereniging" werd op datum en tijd voorspeld en bij nader inzien klopt alles. 

Ergens in een donker hoekje bleek nog iemand te zijn waarmee het mogelijk was voor mij om deze pure ware liefde te mogen beproeven, het was een grootse verrassing. De intensiteit is wederom zeer groot en het lijkt angstwekkend veel op een tweelingziel, de dynamiek is een gelijke, echter is er eenvoud en respect zoals elke relatie die zou moeten hebben. Door de vrije keuze, is mijn pad lichtelijk gewijzigd.

Ik weet echter nog niet klaar te zijn, want mijn missie "samen" blijft staan, ik kan namelijk in mijn eentje dat vele werk niet doen, ik weet al precies in welke factoren dit berust en hoe dat eruit ziet. Natuurlijk het kan weer misinterpretatie zijn, maar ik weet dat dat echt niet zo is. Dit is namelijk het allereerste wat in mijn proces duidelijk werd gemaakt en blijft terug komen. Het lijkt mij heerlijk om samen te werken met elkaar en die visie van ons eens lekker stevig neer te zetten in de wereld. Het zal vanzelf in elkaar gaan vallen..

 

Na mijn harde en intensieve werk is ultieme liefde de beloning. Deze ultieme liefde met deze prachtige ontwaakte man maakt mijn dromen waar en hij is wederom een onmisbare aanvulling en steun in mijn leven, nu al. 

Ik realiseer me ter degen hoe gezegend ik ben met dit alles, maar het is tevens bewijs voor de mogelijkheden in het universum, ik weet dat ook dit voor altijd zal zijn. Als ik het maar genoeg de ruimte blijf geven om te groeien. Ik voel hem ook op afstand en hij mij, hoor zijn gedachten, praat weleens met hem en hij voelt mijn woorden in zijn ziel weerklinken. Eigenlijk is het perfect. Hij zal niet mijn missie kunnen aanvullen, dat kan alleen mijn tweelingziel, maar ook deze man heeft iets te doen. Wij zullen samen leven, beide apart werken en dat is prima. Eigenlijk had ik het niet beter kunnen bedenken.

 

 

Wat is hereniging dus...

Waar dit hele verhaal eigenlijk op neer komt is dat wij het tweelingzielproces doorlopen om ons eigen pad te ontdekken. Onze eigen krachten te mogen ontdekken, ons hart uit te zuiveren en de ultieme liefde uiteindelijk in ons hart te gaan voelen. DE ultieme liefde is niets meer en niets minder dan die hereniging. De hereniging is niets meer en niets minder een hereniging met onszelf, het universum en zijn krachten, moeder aarde en de ultieme liefde in een ziel hier op aarde die dat met ons wenst te delen om dat diegene jou ziel direct ziet staan. Soms kunnen meerdere mensen die vervulling waarmaken, zeer diepe hartverbindingen komen zeer gemakkelijk aan de oppervlakte na het tweelingzielproces. Elke andere diepe zielverbinding is net zo ultiem!

 

Natuurlijk draait het om dat ultieme moment in bed, hiermee leg je de energie naar een hoger level in jezelf. Deze samensmelting bekrachtigd het voor altijd samen kunnen zijn met wie jou ultieme liefde is en mag zijn. Wie maakt het pad vrij voor wie?

Wie maakt welke keuze op welk moment?  en alles kan daarmee keren.

Niets is fijner dan de hereniging met je eigen hart en ziel, omdat je wordt gezien, je eigen kracht mag erkennen, eenheid met het collectief bent en dit elke dag mag voelen in elke cel van je lichaam en ziel tegelijk!

 

Zoveel factoren kent de werkelijkheid van een hereniging voltooien. Vanaf het samensmelten tot het pad waarin onze missie werkelijk ligt. Bij sommige is dat met de tweelingziel en bij andere weer niet, in liefde of gewoon vriendschappelijk. Het kan alle kanten op, dus houdt je nergens aan vast. 

De hereniging kan een periode van een paar maanden zijn, maar ook een paar jaar. Het gaat er om dat je weet welke kant jij en je tweelingziel op moeten en jij stuurt, dus geef richting aan je leven!

En tijd bestaat niet, maar als je je werk goed uitvoert kan alles razendsnel gaan. Belangrijk is dat je altijd rekening houdt met de achterliggende energie!

 

Herenig! Werk hard, heb ontzettend veel lief en interpreteer niet te veel! Smelt samen in ultieme liefde en weet wat je missie is!

Na samensmelting zal de weg naar de gezamenlijke missie vanzelf ontspruiten, vertrouw daarop. Op een dag zal alles helder zijn voor iedereen.

 

Liefde, licht en kracht