Channel voor de online lezing 17-11

Lieve mensen die deze channel onder ogen krijgen. Ik wil jullie vooral benadrukken bij je eigen gevoel te blijven, mee te nemen waar je wat aan hebt. Deze channel komt vanuit een zeer licht zuiver rijk, het engelenrijk. Ik ben tijdens deze channel eerst in trancereis gegaan en mij door mijn gidsen laten meenemen, zij lieten mij het hele geheel zien, daarna ben ik geleid deze tekst te schrijven. Het is een zeer belangrijke roep aan alle lichtwerkers en het is aan mij om jullie te vertellen dit niet luchtig te nemen, weer weg te leggen en verder te leven. Nee, het is mijn taak jullie te vertellen dat de tijd tikt, mede door de tijdlijnversnellingen is het belangrijk dat jullie je op spiritueel vlak nog meer ontwikkelen, aan nemen wat je wordt verteld en alles er aan doen om de healer, of spreker in jezelf de ruimte te geven. Je vrij uit te spreken om andere mensen te helpen tot verlichting te komen en inclusief jezelf,  je eigen vermogens serieus te nemen en daarmee aan het werk te gaan. Want de tijd dringt, de tijd dringt echt, jullie moeten nog heel erg veel leren. Het is tijd dat jullie je eigen krachten zeer serieus gaan nemen en er meer mee gaan doen. Ik heb uit deze channel gehaald dat er veel mensen zijn die momenteel nog achter de feiten aan lopen, zich achter gedachten verschuilen die hen niet verder helpen, er zijn er veel die nog wakkerder in zichzelf mogen worden om hun potentieel naar voren te laten komen. De channel is eerlijk, dringend en daardoor misschien wat hard voor sommige, maar eerlijkheid spreekt om de waarheid boven tafel te laten komen. Er is niets wat meer telt op dit moment, de waarheid is levensreddend, voor ons allemaal.

 


De ellende die nu plaatsvindt is een beweging van moeder aarde om jullie mensen te beschermen. Te beschermen tegen verder kwaad, zij die nu inzien, nu in deze tijd zullen verder beschermd worden tegen verder leed. Zij die ontwaken nu in deze tijd tot 2020 gaan paden der verlichting en bescherming tegemoet. Moeder aarde zal deze mensen omarmen, onder de voorwaarden dat zij hun zielenpad bewandelen en blijven bewandelen. Daarvoor hebben jullie mensen elkaar nu heel hard nodig. Help elkaar die staat van verlichting te bereiken. Herken elkaar, heb daarom aandacht voor elkaar en zorg voor elkaar. Er mag niemand achter blijven.

 

Jullie tweelingzielen in twee-eenheid en in drie-eenheid bekleden DE belangrijke taak zoals jullie weten. En vele van jullie die zichzelf herkennen als lichtwerker zullen deze taken als grondlegger inderdaad bekleden.

Maar jullie kunnen die taak slechts vervullen door elkaar te vinden, samen te werken en in reunion te komen. Een aantal van jullie, met name de mannelijke energieën die nog volgen, slapen nog een beetje. Wij willen wederom oproepen meer moeite te doen om de mannelijke energieën mee te nemen. Ze volgen nog teveel, mogen meer voor zichzelf op komen en worden daarmee ook opgeroepen om jullie vrouwelijke energieën op te zoeken.  

 

De vrouwelijke goddelijkheid is tenslotte niets zonder haar mannelijk deel. Beide polen zijn nodig om jullie missie samen te kunnen en mogen voltooien.

De mannelijke helft, euforisch op zijn pad momenteel, moet weten er nog lang niet te zijn.

 

Wij adviseren deze echter om spoedig het vrouwelijk deel bij zijn/haar proces te betrekken, waar hij/zij ook denkt te staan. De vrouw is het antwoord op de mannelijke issues die hij/zij denkt nu te hebben. Wat de situatie ook is!

 

Voor het vrouwelijke deel is momenteel een enorme gigantische switch gaande. Zij mag haar mannelijk deel gaan zien, binnenkort, maar zonder oordeel en zonder oude energieën! (dat is een voorwaarden om het te laten gebeuren)

Het is aan jullie om nu alles te doen om je vrouwelijke schoon naar voren te brengen. Je vrouwelijke goddelijkheid zal de man enorm aantrekken in zijn machten om alles samen te gaan delen.

 

Er zijn tweelingziel energieën van mannen en vrouwen die beide teveel in de negatieve duale zijde blijven hangen. Rondom 2020 zal een massale zielssplitsing in zijnde afronden opnieuw splitsen, als zijnde los van elkaar gaan functioneren. Vele van jullie hebben hier al mee te maken, echter negatieve en duale zielen die hun lessen niet leren voor 2020 zullen in deze splitsing totaal verloren zijn en krijgen tussen 2020 en 2025 deze kansen niet meer. 

Echter in 2025 vindt er een tweede en laatste kans plaats voor zij die eerder niet konden helen. Alleen zij die zelfbewust genoeg zijn, vrouwelijke en mannelijke energie, deze samen in balans weten te brengen, maken een goede kans op reunion.

De lichtwerkers en zijn voorlopers en zullen stranden in gelijk, paradijselijk geluk. Echter zij die duaal en negatief zijn dienen ofwel snel te leren of het gaat voorbij.

 

Jullie theorie over eerste lichting en tweede lichting en derde lichting berusten in jullie eigen ego en competitiedrang. Jullie zullen de eerste zijn, een tweede of derde bestaat niet in jullie generatie lichtwerkers. Jullie verwarren de komende kinderen die jullie in deze taken dienen op te leiden. Dat is tevens de reden dat er voorspellingen niet uit komen(gedachten, ego zitten in de weg, wordt bedoeld, verwachtingen etc ego ego), Jullie zijn mensen, dat weten wij. Sommige van ons zijn nooit mensen geweest en zullen het nooit worden. Toch is het zaak dat jullie zelf leren om het kaf van het koren te scheiden. Zuiverheid van onzuiverheid en entiteiten van werkelijke engelen en goden. Zij/wij spreken met jullie maar eigenwijs als sommige van jullie zijn, wij kunnen praten als brugman maar jullie luisteren gewoon niet!

Jullie eigen gedachten maken een brei van de boodschappen die binnen komen, maar luister naar jullie hart! Wij zijn in grote getalen aanwezig!

 

In vele van jullie lichtwerkers huizen stille entiteiten die jullie plannen willen verzieken! Laat ze uit je reinigen! Ze maken het ego groot! De gedachten groot! laten je pad vertroebelen! Vertrouw op sjamanen! 

Alleen zuivere sjamanen kunnen jullie helpen. Want jullie kunnen niet alleen op gidsen en engelen als wij leunen!

Omdat jullie mensen zijn dienen jullie de onderwereld ook te leren kennen! Maar alleen sjamanen kennen deze! Luister naar deze oproep vanuit het engelen en godenrijk!

 

Daarnaast tevens de huwelijken en relaties die beëindigd worden, dienen een hoger doel. Niet verdrietig zijn, er zit veel karma tussen veel van jullie. Jullie kunnen dat oplossen door simpelweg vanuit liefde te handelen maar er in eerste instantie voor jezelf te zijn. Handel alle zaken netjes af en ga verder, zelf op eigen benen. Mag dit jou als lichtwerker er aan herinneren hoe belangrijk jij hier en nu bent!

Besef dat het huwelijk slechts een aardse overeenkomst is vanuit de menselijke hiërarchieën die nu stuk voor stuk aan het vallen zijn. Omdat jullie ego's dat ooit hebben overgenomen/aangenomen.

Natuurlijk hebben jullie ook ooit oprechte liefde gevoeld, maar je weet nu pas echt een beetje wat echte liefde is, toch?

 

Geef jezelf de kans deze liefde eerst met jezelf te ontdekken, door veel tijd alleen te zijn en daarna met een ander, als dat de bedoeling is voor jou. 

Dit betekend echter niet dat je stil kunt zitten, zodra je vrij bent van entiteiten en weer zuiver kunt zien raden we je aan om dieper in jezelf te gaan kijken wat jou nog weerhoudt om van het 'net zoals de andere van de community te zijn'? (qua kracht, helingvermogen, grootsheid)

Een aantal leiders zijn al opgestaan, healers en sprekers rijzen op. Maar waarom denk jij daar niet tussen te passen? Want ook jij bent groots

 

Weet goed dat de energie om je heen van je vorige leven (het leven in huwelijk of relatie) jou niet langer dient als lichtwerker. Door deze energie moet je veel harder werken om hetzelfde te bereiken, of zelfs nooit zal bereiken. Jou frequentie is belangrijker voor de wereld dan wat dan ook. Troost je met het waarom te scheiden of uit elkaar te gaan. De ware liefde komt op je pad, vandaag of morgen (niet TE letterlijk nemen, snel wordt er mee bedoeld!) We gaan NU beginnen! (de stroming wordt verder aangezet)

 

De hiërarchie aangaande de 'Big 5', waarop tevens jullie huwelijken en belastingstelsel op gebaseerd zijn. Zijn een idee van de goden geweest ver voor ons bestaan, om jullie aarde te 'leiden'. Jullie mensen zijn bewust geleid naar de slapende 'ego-positie' om jullie te misleiden. Paden en wegen van het ongeziene, ongezien te houden. Jullie 'Big 5' is gebaseerd op onze duivel, het was simpel jullie mensen zo te leiden in macht en geld. Alleen sterke en wijze zielen zullen hieruit breken was de voorspelling.

Zij zijn op aarde gezet om jullie te geleiden naar het 'hoger goed' van moeder aarde en zij schreeuwt nu om jullie hulp.

 

Mensen als Jezus en Maria zijn onder ons en hebben bestaan in jullie wereld. Verhalen uit de bijbel zijn verkracht, het zijn versies door mensen omvormd. Terwijl geen enkel wijs mens zich zo zou laten kneden. De heilige Maria staat voor alle tweelingzielen en heeft een dringende oproep gedaan om jullie bijeen te brengen. De verrassingen op jullie pad zijn eveneens tweelingzielen, want jullie hebben meerdere. In de ster der zielen zijn wij feitelijk verbonden met vijf, verbonden met de volgende groep. 

Laat de relatievormen vrij veranderen en interpreteer wat minder, het zal jullie goed doen.

Zonder ineenstorting van jullie hiërarchie kunnen jullie nooit naar voren treden. Mogen de tweelingzielen nu opstaan en herrijzen.

 

Degene die nog vastzitten in huwelijkbreuken, relatiegeschillen, moeite met zichzelf, de wereld, het werk wat je elke dag doet, gevoel ergens niet te blijven of thuis te horen of zaken gelijk aan genoemde (burn- outs, depressies, vastlopen) dienen te worden opgelost. Rond af, doe wat kan en probeer hemel en aarde te bewegen als het moet. Geef karma de ruimte zich te ontplooien, zich aan je open te breken, doorzie jou paden en sta open om dat op te lossen, op welke manier ook nodig is.

De ex-partners zullen hun eigen paden schoonmaken, maar jou niet langer toebehoren (jij hoeft het niet op te lossen voor hun!)

Je kunt zelf cirkels doorbreken door goed naar ons te luisteren en te voelen. Wij geven overvloedig advies wat te doen, maar wil jij wel zelf zien wat je fout doet? en nu anders moet doen?

Kom je er niet uit? Ga naar de vele healers en adviseurs in Blue ray of Lemurie platvorm, zuiver jezelf uit! (en je was toch al onderweg ivm de entiteiten check)

 

De tijdlijn versnellingen zijn in volle gang, wat je vandaag uitspreekt kun je morgen gemanifesteerd hebben. Mits het is, vol vanuit je hart, je bereid bent naar ons te luisteren en te voelen!

Jullie zijn zo eigenwijs! Hoor ons nu aan!

Daarom is het advies ontwikkeling, heldere kanalen vrij maken! healing ontvangen en beter horen! Beter zien! Alles! 

Lieve eigenwijze mensen toch, jullie weten dit! Laat deze roep jullie duw naar de hogere rijken zijn!

(ontwikkel je spiritueel, daar liggen de antwoorden voor iedereen in)

 

Meer geloof in jullie zelf en jullie heldere krachten maken jullie tot helden en heldinnen en de aarde heeft jullie nodig! Van welke leeftijd ook, allemaal, mannen en vrouwen! Geen man of vrouw minder!

De energie werkt snel zolang je echt geloofd (vanuit je ziel).

Mag dit helderheid scheppen in al van jullie.

Het engelenrijk roept jullie op!

 

Lieve zegeningen van onze Maria en alle engelen van het tweelingzielenrijk, Jullie leiders en gidsen. Zegenen u!

 

Liefde, licht en kracht,

Nuria Rosa (channel 16-11)