De heilige relatie aangaan, wat komt daar bij kijken? wat betekend het?

De kop is er af, het is universeel als wat en er is geen weg meer terug. Mijn voorgaande blog over waarom huwelijken en relaties juist in deze tijd breken is om ruimte te maken om de "heilige relatie" zijn ruimte te gaan geven.

De heilige relatie is een relatie tussen twee of meer zielen die zowel in de vijfde dimensie als in de derde een verbintenis zijn aangegaan. Iemand komt direct in je hart binnen, de zielconnectie is gemaakt inclusief alle liefde die daarbij komt kijken, uiteraard, onvoorwaardelijke liefde.

Vele mensen die de afgelopen jaren een tweelingzielproces zijn doorlopen en nu in de "laatste fase" van ontwikkeling naar de al-eenheid zitten, ondervinden nu een "heilige relatie".

 

Korte uitleg heilige relatie

Een heilige relatie is een relatie gesmeed puur vanuit de ziel, alleen tweelingzielen kunnen de kracht van deze relatie op dit moment hendelen en zijn klaar voor de vervolgstappen.

Wanneer er geen "heilige relatie" met de eerste tweelingziel mogelijk is, verschijnt de tweede, wanneer deze liefde gelijk voelt is het je tweede tweelingziel. Deze zielen waren lange tijd op de achtergrond van ons leven aanwezig en zijn nu met een enorme snelheid letterlijk binnen getreden. Het was even een schok, zo ook voor mij. Ik dacht; O nee he, nog een keer zo'n proces!  Maar gelukkig valt alles reuze mee. Deze mannen zijn zodanig bewust van zichzelf en ver ontwikkelt, zij helpen ons en samen gaan we dit proces aan en gelukkig is het niet zoveel als het vorige. Het is meer de afwerking en afronding van ons transformatieproces, we worden klaar gemaakt voor meer terwijl we enorm gesteund worden door de andere kant.

Deze drie- eenheid bestaat uit: Positieve pool, Negatieve pool en neutrale pool waarin de positieve nog steeds de kar trekt maar wel wordt afgeremd om rekening te houden met beide andere polen.

Wie welke pool is in de drie-eenheid relatie, zal per relatie verschillen. Maar ook de twee tweelingzielen hebben een connectie met elkaar, allicht komt daar later meer helderheid in.

 

De heilige relatie is een "vrije relatie" zoals al eerder omschreven, alles is gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde en de wil om elkaar hier door heen te helpen. Er zijn op aards vlak geen obstakels, geen 3d problemen. Echter dienen wij, wederom als tweelingzielen om deze wederom reunion goed te ondersteunen ons bewust te zijn in deze relatie juist de 5d connectie op te bouwen met deze relatie!

Via een goede samenwerking in zowel 3d als 5d kan er een volledige reunion zijn en volledige samensmelting, blijf je hier bewust van!

Toch zal er iets geheeld moeten worden vanuit beide kanten om deze reunion goed te laten verlopen.

 

De reden dat dit een heilige relatie heet is omdat het ontstaan is vanuit de goddelijkheid in jezelf. Je verbinding met het al, het universum, het goddelijke. Een heilige relatie is een heilige relatie omdat het een zielsverbinding omschrijft waar niemand tussen kan komen, puur omdat je "weet". Alleen tweelingzielen kunnen dit bevestigen omdat zij ten allen tijden elkaar kunnen voelen, al dan niet dingen van elkaar weten die niemand anders kan weten. De verbinding is zeer krachtig, verwar ze niet met gewoon dichtsbijzijnde zielverwanten!  Intiem contact, telepatisch of 3d is grensverleggend met enorme extases. Als je het herkend weet je wat ik bedoel. De energie wordt heel hoog en daarmee komt er enorm veel warmte vrij, het lijkt of je samen hemel en aarde doet schudden. Door aan elkaar te denken en response te ontvangen, wat je altijd in je hart voelt komt er veel vrij. Door telepatisch hierin mee te gaan kom je heel diep, fysiek kan dit ook en dat voelt nog heftiger. Je smelt letterlijk samen op twee niveaus tegelijk, 3d en 5d. Hier komt niemand tussen. En mede hieraan herken je of je inderdaad met een tweede twin te maken hebt.

 

Loslaten oude pijn, regeltjes en structuren

Je hebt een prachtige beloning op je werk, maar zoals ik al zei is het belangrijk om de energie in de juiste flow te krijgen, het is een uitdaging. Er zijn nog steeds dingen die geheeld mogen worden, als je dit werk doet dan is het mogelijk om met deze tweelingziel in volledige reunion te komen.

Het gaat om acceptatie van beide kanten, van het verleden wat je mee draagt maar ook energieen zoals van bijvoorbeeld de andere twin, als deze geaccepteerd worden gaat er een nieuwe wereld open. Simpel is dat echter niet, daarvoor is hun openheid en medewerking heel belangrijk, zonder hun medewerking zal het ons niet lukken. En dan bedoel ik energetische medewerking.

 

Wat mij heel erg opvalt is op het vlak waar weer heling gevonden dient te worden terug gaat naar zeer oude tijden, tijden voor de mensheid was wat ze nu is en zoals de "gewone" geschiedenis erkent dat het is. Wees bereid alles los te laten en ook te kijken naar de dingen die je nog niet kent, openheid in alles is essentieel.

 

Zo ook openheid over het tweelingzielproces. Er wordt veel informatie de wereld in gestuurd, zo ook onzuivere. Pak alleen mee wat met jou resoneert, blijf niet hangen in een mogelijk scenario. Wij kennen het plan hiervan niet, ook al denken we van wel, alles is mogelijk. Hou dus vooral niet vast aan alles wat je hiervoor geleerd hebt. Ik ben ook bereid om alles om te gooien, want het blijkt maar weer dat ook heel veel dingen die ik zeg toch niet helemaal kloppen. Althans, dat is een stuk interpretatie. Hoe ga jij om met de informatie die je ontvangt?

Ik zou in reunion komen, zo vele, jullie van de eerste lichting. Zijn we ook, alleen met een tweede twin waarvan we het bestaan niet wisten. Dus we kunnen de conclusie trekken dat die informatie klopt, wat maak jij van de brei die je ontvangt?

Wees kritisch op jezelf en geloof niet alles, want zelfs de hele tweelingzielentheorie die we van de afgelopen jaren kennen lijkt wel bijna op de schop te kunnen. Bijna want een paar dingen kunnen we zeker nog meenemen. Neem mee, nogmaals, wat met jou resoneert.

 

Hang niet vast aan regels hoe dingen moeten lopen, of je het nu denkt te weten of niet. Wees kritisch op je gedrag naar de ander, wat trigger je bij elkaar? waarom? wat zit erachter?

Blijf zoeken! Ga in trancereis of meditatie voor antwoorden, je kunt niet meer alles uit de lucht plukken. Deze heling ligt zeer diep, dus wees bereid om te graven en extra moeite te doen, voelen. Weten is soms niet genoeg, voel het in je.

Het zielgeheugen zit vol verrassingen dus wees bereid daar te kijken.

 

Als je altijd op een bepaalde manier geleefd hebt is het nu tijd om knopen verder door te hakken en plannen daadwerkelijk uit te voeren. Laat structuren los waar je altijd in vast hebt gezeten, wees bereid je hele leven om te gooien voor deze wending. Want er is veel aan de hand, ga jij de onvoorwaardelijke liefde aan? of blijf je vastzitten in je oude leefwijze?

 

Niks wat was, is nog. En al wat komt is nieuw.

 

Oude tijden

Zoals al genoemd krijgen we nu meer verbinding met de "oude tijden". De tijd van Atlantis nog voor deze mensheid bestond. Mijn relatie berust in een verbond van ver voor dat moeder-aarde in leven werd geblazen. Er is informatie tot mij gekomen over oude goden, oude egypte en wat mijn man van mij was. Het is zeer bevoorrecht dit te mogen zien en zover de geschiedenis in te gaan en te ontdekken wie en wat je werkelijk bent. Wie jij hier en nu bent, ben jij van die tijd, je bent dezelfde.

Onze ziel in verbinding met alle lagen van dimensies die om ons heen bestaan worden steeds dunner, we reizen makkelijker door deze werelden heen, hier vinden we helingpunten en kansen om alles hier en nu te mogen herstellen.

De informatie van deze tijden is zeer belangrijk, juist ook in deze relatie omdat het ons verteld waarom wij nu in deze verbinding zitten, maar ook waarom het eerder niet gelukt is.

Het doorbreken van oude patronen heeft tevens als functie om dit allemaal waar te kunnen maken, eigenlijk alles wat ons nu hier op aarde is geleerd aan gedrag en gedachten zijn overbodige dingen. We hebben al die onzin niet meer nodig, we kunnen terug naar hoe de oude tijden waren, maar dat kan alleen als we al het aardse nu volledig als overbodig beschouwen. Dat doen we er "gewoon even bij". En ondanks het met beide benen op de aarde te leven, het aardse en het hemelse in balans in onszelf te brengen, komen we heel ver.

Het is heel belangrijk in deze relatie te erkennen waar jullie beider oorsprong is en het is daarin tevens tijd om je eigen grootsheid te gaan aanvaarden. Je wordt namelijk niet voor niets gezien! Accepteer wie je bent en wat je in je hebt.

De oude tijden geven harmonie weer, hemelse relaties, vrijheid en enorm veel liefde, het paradijs. Als wij dat op aarde willen scheppen is deze kennis noodzakelijk. Doorvoel het, onderzoek het zodat je het kunt omzetten in nieuwe realiteit, onze grootsheid is wat de wereld nodig heeft.

Het paradijs op aarde is het doel, het resultaat van zeer krachtige heilige relaties die het verschil willen en kunnen maken.

 

 

Overgave

Als het pad niet duidelijk is, vraag informatie. Mag je het niet weten, ga in overgave. Er is niets mooiers dan al deze cadeautjes op ons pad die we niet verwachten. Een tweede tweelingziel, wie bedenkt dat?  geniet maar gewoon van deze relatie en alles wat er bij komt kijken. Werk nog eventjes hard deze maand, volgende maand komt er een kleine pauze. We mogen rusten als we doorzien waarom bepaalde dingen nog niet lekker stromen energetisch. Breng die stroming op gang, je hebt het eerder gedaan,maar weet wel dat er nu meer kracht en geloof vanuit jezelf nodig is om dit af te maken. Maar samen red je het, ga de liefde aan en geniet van de komende tijd.

Geef je over aan het universum en aan het lot.

 

We mogen nu stapje voor stapje de wereld de-onze maken. Spreek je uit voor wie en wat je bent en maak het verschil.

Tweelingzielen herenigen zich.

 

Licht, liefde en kracht 

Nuria Rosa