De reden van het breken van huwelijken en relaties en de vele singles in deze tijd

Na mijn gevoelens neer te hebben gezet, mij volledig te hebben uitgesproken wil ik even een switch maken naar de universele energie van deze tijd en een onderwerp behandelen, waar volgens mij een bepaalde groep mensen de vinger niet op kan leggen. Ik wil even de tijd nemen dit uit te leggen, uit te kauwen om het te bevatten te maken. En ik zal bij het begin beginnen.

Waarom breken er nu zoveel huwelijken? hoelang men ook "gelukkig" bij elkaar was, ik hoor het aan de lopende band dat er mensen uit elkaar gaan, ik kan ook zien wie er nog gaan breken en waarom.

Daarnaast is er, niet toevallig, een record aantal aan mensen dat nu alleen is, geen aansluiting vinden bij partners. Tijd om eens even onder de loep te nemen wat er gaande is.

 

2012- Het begin en het einde

Om een duidelijk beeld te kunnen scheppen van deze situatie moeten we eerst even terug naar het jaar 2012 en de daarop volgende jaarwisseling.

Vele spraken 'Het einde der tijden' uit in deze periode, vele wisten beter.  De Maya's hadden namelijk een einde voorspeld, een einde van de wereld was het echter niet, wel van een bepaalde tijd. Tevens eindigde hier de Mayakalender die elke paar duizend jaar eindigt. Wat gebeurd er aan het einde van een kalender?

Precies, we beginnen opnieuw.

 

Het is bekend dat elk einde van Maya een nieuw energetisch tijdperk begint, zo ook hier. En wij met onze alternatieve kalender, ingevoerd door oa Julius Ceasar moeilijk bij de telsystemen uit de oude tijd komen. We begrijpen niet alles en dat is ook niet nodig. De switch in deze oude telling, gebaseerd op planeetstanden, sterrenstanden, maan, zon en aarde standen is vele malen wijzer en betrouwbaarder dan welk systeem wij nu ook hanteren. Oude kennis is onmisbaar in deze nieuwe tijd.

 

Sinds 2012 is dus de energie aan het veranderen. De aarde is aan het veranderen, wij mensen veranderen, alles veranderd. De energie van de aarde stijgt per week met gigantische waarden, deze waarden zijn meetbaar en worden ook gemeten. Het is wetenschappelijk aantoonbaar dat de aarde ' leeft'. Door de aderen van onze draagmoeder aarde stroomt leven, veel leven en de energie stijgt gigantisch, niet alleen op de aarde maar ook alles om de aarde heen, het hele universum is hiermee gemoeid. Ik vermoed zelf dat dit ook te maken heeft met expansie van het universum. Buiten dat om, dat voelen wij mensen dus ook.

 

Energetische stijging heeft invloed op ons lichaam, op onze geest en onze ziel. Wij hebben sindsdien ook 13 chakra's in plaats van 7, ons hele systeem veranderd en voorlopig zal dit ook voortzetten. Het gaat heel geleidelijk om dat ons lichaam langzaam moet wennen aan alle nieuwe deeltjes die er bij komen. Het voelen van dit alles is voor mij en vele anderen dagelijkse realiteit, wij lichtwerkers als grondleggers zijn de eerste die dit allemaal moeten doorstaan en het meest gevoelig voor al deze energie verschuivingen. Het is geen kattenpis.

Ons hele DNA, tot het diepste van onze cellen worden dagelijks vernieuwd, ook als wij ons zelf helen gaat hier zelfs nog een versnelling in om ons hele systeem klaar te stomen op deze nieuwe tijden. Dit kan ook gepaard gaan met veel vermoeidheid.

 

 

Luchtkastelen en illusies

De mensheid wordt onderworpen aan gigantische doorbraak in alle 3e dimensie ilussies die tot voor kort gewone realiteit waren. De technologie van de smartfones nemen ruimte in onze hersenen in zodat we niet eens meer zelf kunnen nadenken over wat we doen, we worden aangetrokken om aandacht te geven aan de meest zielloze dingen die ons leven altijd hebben bezig gehouden. Het bewustzijn van de mensheid heeft altijd gedreven op televisie, computer en vastomlijstte scholingssystemen en banksysteem drijvend op de grote elite ( The big 5) op nep ministers en presidenten. Dit alles bereikt op dit moment z'n toppen, steeds meer mensen doorzien deze waanzin van leven. De mensen die dit allemaal niet willen inzien noemen wij de "slapers" en zij noemen ons getikt, maar degene die slapen zijn degene die dit niet inzien. En vooral die ook nog zeggen,' Wij kunnen toch niets veranderen". 

Dit is de negatieve energie waarop de mensheid eeuwen gevaard heeft....en nog steeds uit alle macht probeert aan vast te houden.

 

3e dimensie is de dimensie waarin wij mensen rondlopen, ons lichaam hebben. De 3e dimensie wordt gedreven door het ego, het ego wat altijd uit is op macht en status, naast macht en status is het ego ook degene met de excuses waarom dingen nooit kunnen. Het ego is degene die jou weerhoudt dingen te doen, die je binnenin voelt wel heel graag te willen. Maar je doet het niet omdat; vul maar in...bla bla. Meestal een excuus gebaseerd op angst, denkwijze vanuit ouderwetse opvoeding of angst voor veranderingen en de reden waarom vele dromen geen werkelijkheid worden, het idee dat je je niet goed genoeg voelt om iets te doen.

 

Zo ook relaties. Gebaseerd op het idee dat je elkaar aan moet vullen, of misschien dat je samen een huis hebt, je man het geld verdient etc. Het huwelijk is ooit opgezet vanuit de kerk met de verplichting bij elkaar te blijven om dat je een eed aflegt.  Dit alles is gebaseerd op een oude basis manier van leven en denken, in de oude energie was dit ook mogelijk. Jij schikte je in voor je partner, dat was normaal. Echter gaan we nu een tijdperk in waarin alleen 3d vasthoudendheid niet meer werkt, waarom niet ga ik nu uitleggen.

 

Verschuiving van de 3e dimensie naar de 5e en hooggevoeligheid

Toevallig gelezen over het feit dat het aantal kinderen wat geboren wordt met autisme en hsp is toegenomen? Een enorme hype?

Veel mensen die opeens hun tweelingziel treffen? Zogezegd met bosjes?  Ook een hype?

Het is geen hype, het is een feit.  Laat mij je maar meteen uit de illusie helpen dat er geen onderzoek meer nodig is naar of hsp niet per ongeluk hetzelfde is als autisme. Want eigenlijk is dat het.

Een autist is zover ik kan zien een "slapende" dus niet ontwaakte versie van een hooggevoelig persoon met enorme kwaliteiten op zowel healingvlak als creativiteit.

 

De generaties verschillen, de oudste hsp 'ers en daarin dus tweelingzielen zijn nu tussen de 50 en 65 jaar, dit is de eerstgeboren generatie voor de nieuwe tijd met een missie.

De "first wave" tweelingzielen zijn nu met hun voorbereidingen bezig om als grondlegger een nieuw tijdperk in te luiden, alle leidende hebben nu een gemiddelde leeftijd van 30 t/m de oudste tot ongeveer 65 jaar.

En er worden veel nieuwe hspers geboren op dit moment met ditzelfde "stempeltje" meer te horen, voelen, weten etc dan hun ouders, aan deze mensen zal later het stokje worden overgedragen.

 

De verschuiving van de "meer waarnemende" is nodig om de mensheid in zijn geheel naar een hoger level te tillen, naar meer zelfbewustzijn, naar verbinding met zichzelf.

De energieverschuivingen nu en de toename aan chakra's zijn een noodzakelijk kwaad. Door het hebben van meer lichamelijke, geestelijke gevoelspunten zijn we in staat om onszelf makkelijker te bewegen naar hogere dimensies om contact te leggen met hogere hierarchieen zodat wij in staat zijn die hogere kennis op aarde toe te passen. Maar ook is het bedoeld zodat ons lichaam deze hogere vibraties aan kan, het lichaam heeft hier ook veel te verduren op dit moment.

 

Je begrijpt, al met al dat dit betekend dat er innerlijk in de mensen, vooral de zeer gevoelige mensen ontzettend veel gebeurd. En dat brengt ons naar de kern van dit verhaal. Waarom breken huwelijken juist nu?

 

Dus, waarom breken er zoveel huwelijken?

Ten eerste worden alle ilussies doorbroken, het huwelijk is een behoorlijke 3d ilussie waarvanuit bepaalde normen en waarden wordt geleefd die in de nieuwe energie totaal geen bestaansrecht meer hebben. Waarom niet?  Ze worden gedragen door het ego, het ego op zichzelf heeft op persoonlijkheden die zich spiritueel ontwikkelen, 'zichzelf vinden' totaal geen vat meer. Het huwelijk waarin pure liefde geen rol meer speelt, maar de liefde tussen twee "ego " -  persoonlijkheden hebben geen draagkracht meer. Misschien wel de huwelijken waarin twee mensen "slapen",dus niet spiritueel ontwaakt zijn, dat houdt nog wel even. Maar in elke familie zitten wel een of meerdere lichtwerkers, of potentiele lichtwerkers, al deze mensen ontwaken nu uit hun 3e dimensie beleving en beginnen de structuren van het leven daadwerkelijk te doorzien. In huwelijken waarvan een partner wakker wordt en de ander bijvoorbeeld niet omdat de ander gewoon niet mee kan komen, omdat als een van de twee een tweelingziel/hsp blijkt te zijn en dus feitelijk in een sneltrein van spirituele ontwikkeling stapt, is een huwelijk niet meer te redden.

Alle oude paradigma's, manieren van denken en doen worden doorbroken, als een relatie of huwelijk altijd heeft gehouden op ego ilussies maar een van de twee dat loslaat dan is het klaar.

 

Om deze reden vinden vele ook geen nieuwe partner meer. Er is geen aansluiting meer met mensen die voornamelijk in de 3e dimensie leven. Mensen die al verder ontwikkelt zijn en ook leven in connectie met de 5e dimensie en daarboven vinden geen aansluiting, dus feitelijk niet de juiste vibraties tussen de mensen die alleen maar vanuit de 3e dimensie leven en de hele dag alleen maar met hun telefoon zitten te spelen zonder te voelen wat er werkelijk gebeurd.

Deze mensen zijn of tweelingzielen, al dan niet wel ontwaakte mensen. Deze wachten op de juiste persoon waarmee wel liefde gedeeld kan worden op zielsniveau en 3e dimensie tegelijkertijd. Want dat is de toekomst, eigenlijk is dat nu al. En dat brengt ons bij de eindconclusie, bedoelingen hiervan en wat er gaat gebeuren.

 

Wat gebeurd er dan nu met al deze mensen?

Als je tot deze mensen behoort waarvan je relatie of huwelijk stuk is, of het alleen zijn. Wees maar ontzettend blij en blijf niet sikkepitten want er komt iets gigantisch moois op je pad.

 

De tweelingzielen zullen herenigen binnen nu en 2020, mits beide kanten ontwaakt zijn en echt duidelijk samen een missie hebben. Deze mensen dragen het voorbeeld der liefde mee. Alle verbindingen die vanaf nu worden aan gegaan tussen twee zielen, vanuit 3e en 5e dimensie tegelijkertijd zijn pure ware liefde. Dit is een nieuwe vorm van liefde, gebaseerd op vrijheid en authenciteit. Dus staat je huwelijk op springen? Of ben je al bezig te stoppen? twijfel je te stoppen? herken je je in meerdere dingen? Laat dit dan alsjeblieft je drijfveer zijn om verder met je leven te gaan.

 

Ik heb zelf naast mijn twin een tweede persoon, waarmee ik deze beleving van 3e en 5e dimensie combineer. Het is nog heel vers, maar ik weet dat het een vrije relatie is. Daarom ben ik hier zo ontzettend zeker van. Ik twijfel niet aan mijn waarneming, echt niet. 

 

De toekomst is een vrije relatie, gebaseerd op puurheid in wie jij in wezen bent. Dat iemand je ziet vanuit je hart en daar heel diep in zit, zo diep dat de liefde die je mag voelen enorm is. Wanneer het hart vrij is van karma van beide personen richting elkaar, er slechts pure zielsliefde aanwezig is dat is het mooiste wat er is. En er is niemand die dit eerder heeft ervaren vanuit deze dubbele verbinding, er vindt nu een revolutie in het bewustzijn van de mensheid plaats. 

 

Het gaat er om dat je als mens leert van jezelf te houden, niemand nodig hebt om jou hart aan te vullen. Je tekortkomingen goed te praten, doet voor jou wat jij niet denkt te kunnen. Eigenlijk is het allemaal bullshit.

Jij bent hier nu op aarde om jou hart compleet te maken, te helen van oude pijnen en karma in te lossen zodat je in de nieuwe tijd, nu dus, opnieuw kan beginnen. Je niemand nodig hebt om je hart te vervullen, je vervult het zelf al.

En vanuit die zelfvervulling een liefde vinden maakt je hart zo groot als het nooit eerder is geweest, je vult elkaar aan 1 +1 = 3 omdat je samen heel krachtig bent omdat je beide niemand nodig hebt om jezelf te verwezenlijken.

Dit is geen luchtkasteel, absoluut niet!

 

Het enige luchtkasteel zijn de eigen gedachten die het ego creeert op dit moment om jou als mens, als ziel, dit alles niet te laten meebeleven. Overwin dus je eigen angsten zodat je kan zien wat er nu werkelijk waar is.

Ware pure liefde zonder issues bestaat lieve mensen! Je moet het niet buiten jezelf zoeken maar eerst er in! Dan komt er vanzelf iemand op je pad die jou ziet voor wat je werkelijk bent en jou niet komt aanvullen maar gewoon een eenheid met jou is.

Pure ware liefde, daarom breken we allemaal op. Omdat het niet puur is, niet echt is.... en als je denkt van wel, is dat je eigen ego die je weer een loer draait.

 

Genoeg gepreekt, ga en ondervindt! 

De toekomst is de eigenliefde die zich mengt met de al-eenheid om meer zichzelf te zijn.

 

Om terug te komen wat er dan nog meer gebeurd

Nadat alle stukken zijn geheeld, de liefde is gevonden beginnen de vele missies van deze mensen. Het ervaren van flow en overvloed, waar geluk vanuit de zielbeleving. 

De voorlopers, grondleggers nu zijn de eerste die de aarde aan een nieuw leefsysteem gaan helpen met al hun opgeslagen en nieuw opgedane kennis. Zelfbewustzijn is de draagkracht tot een krachtige stabiele samenleving waarin er vanuit de ziel, het hart nieuwe creaties worden gesmeed om de mensheid te voorzien in al hun behoeften. Een meer natuurlijke manier van leven waarin gelijkheid heerst, dat is onze missie, van ons allemaal en dat moeten we samen doen.

Dit kan alleen als we elkaar liefhebben, geen maskers (lees:geen ego) meer de baas laten zijn maar alleen maar onze pure zelf. De wereld is alleen te redden met puurheid en liefde, want de aarde zelf is ook puur en eerlijk naar ons. 

 

Het is aan de lichtwerkers, grondleggers nu om straks vanaf 2020 de mensen te onderwijzen naar het zelfbewustzijn zodat ze bewust kunnen gaan leven en de aarde met respect leren behandelen. Daar gaan we nu naartoe. En hoe kan dat mooier als in liefde? Geef daarom gehoor aan je hartenroep, het brengt je daar. Omarm de relatiebreuk, het stuk gaan van het huwelijk, want het is duidelijk wat er aan de hand is. Leer je lessen en ga verder met je leven. Heb jezelf lief, kies voor jezelf.

 

Licht, liefde en kracht

Nuria Rosa