Openheid, waardering en voor de waarheid gaan

Na gisteren ben ik vele inzichten rijker en daarom weer een blog, er is mij veel duidelijk geworden en ik voel de behoefte om dit met jullie te delen zover de lijnen dat toestaan.

Ik leer elke dag en ontwikkel snel, ook dat mag ik delen nu.

 

Ik sprak gisteren over mij niet gewaardeerd voelen door wie ik wilde, ik sprak over verwarring, ik sprak over vrienden.

 

Ik wil ten eerste mededelen voor ik verder ga, ik had geen zin meer om het "label" tweelingziel op te noemen, ik wil de weg niet zwaarder maken dan nodig voor mijn eigen tweelingziel, die ik liever gewoon mijn maatje noem. Ik voelde de behoefte niet om dit woord voluit te spreken, ik ben zo ontzettend moe en uitgeput van het verdedigen, waar het eigenlijk niet verdedigt hoeft te worden. Het is wat het is, hoe je het noemt, is ieder voor zich. Voor mijn part noem je mij een zielsmaatje, het gaat om wat je voelt. Niet welk label je er aan hangt, ik wil tenslotte nergens nog aan labelen en bovendien de associatie met dit woord, als dat weerzinwekkend is, laten we het gewoon weg.

Dus dat ten eerste, ik wil niemand op zijn tenen trappen, maar mij wel uitspreken. En daar gaat het mij vandaag om, ik zal proberen niet teveel van de hak op de tak te springen, want ook daar door worden er vaak dingen uit mijn teksten gemist, wat echter jammer is. Dus ik zal wat dieper proberen op de onderwerpen in te gaan en duidelijk te zijn.

 

Wat ik ten eerste wil uitspreken is het volgende; Mijn verwarring van de laatste tijd, allicht voor vele lezers zeer herkenbaar, lijken er altijd op alsof ik niet weet wat ik aan het doen ben. Ik ben echter op zoek naar mijn weg naar liefde, rust en stabiliteit, maar voor je dat kunt vinden moet je wel alles hebben ondervonden wat die instabiliteit teweeg brengt, anders kan je nooit volledig in balans komen. Ik lijk zoekende, dat klopt wel, ik ben op zoek naar de juiste balans in alle energieeen en inzichten die door mij heen gaan en dat is een behoorlijke wirwar van conclusies en lessen. En echt veel!  

Op dit moment is die zoektocht een balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in mij, zelfwaardering en liefde en die voor andere, hoe verdeel je dat? hoe pak je dat aan? Want ook dat blijkt niet gemakkelijk. Vooral om dat ook de energie om ons heen constant veranderd, stijgt, daalt, pijn boven haalt die geheeld mag worden, etc. Dat zijn terechte excuses voor onbalans waarom werk op een lager pitje mag staan.

Echter innerlijk werk, mag nooit op een laag pitje staan en verdiend daarom voorrang, daarom keer ik vaak even geheel terug in mezelf om dit allemaal te onderzoeken.

 

En omdat ik me nu volledig wil uitspreken over allerhande onderwerpen, ik wil de waarheid met de wereld delen. Bewust nog even niet persoonlijk, het voelt ergens nog niet oke om dat te doen. 

Ik denk dat ik zelf blokkeer ten opzichte van mijn  "maatje" op dit moment, ik ben namelijk eerder altijd bang geweest dat hij boos zou worden, nu voel ik meer dat ik zelf bang ben niet goed door hem waardeert te worden, iets wat echter onzin is. Ik heb net een channel gedaan en wat ik moet leren is die waardering uit mezelf te halen. Natuurlijk waardeert hij mij, waarom blokkeer ik?

Ik weet dat wij nu min of meer op elkaar aan het wachten zijn tot het goed voelt voor allebei, ik heb nog werk te doen maar ik zou het fijn vinden als dat wachten op elkaar voorbij was. De stap is niet aan mij, dat weten we ook allebei. Ik moet er wel klaar voor zijn. Dat is de waarheid die ik uit dien te spreken, misschien geeft het helderheid. 

De liefde en waardering voor mezelf zijn leidend, ik zoek soms nog teveel buiten mezelf maar uiteindelijk ben ik degene die het mezelf moet geven.

Ik weet dat mijn hart weer voor mijn maatje open gaat staan, maar dan zal ik het eerst voor mezelf moeten openen. Bovendien, wij waarderen elkaar gewoon zoals we zijn, in puurheid en oprechtheid en dat mag gezegd worden. De rauwheid van de werkelijkheid mag doorzien worden en vooral dat er niets is wat belemmerd, want al dat is ilussie, de enige die belemmert het bij elkaar komen zijn we zelf. Door dat we de donkere zijdes van onszelf nog niet volledig doorzien, zo wel, zal je dit meteen heel anders zien en ervaren. Dat ik er niet ben om de boel te verpesten, wat echter een ego gedachten was. Ik ben er juist om te laten zien wat puurheid is en dat je dat ook in je zelf mag zien, trouwens niet alleen voor mijn maatje, maar ook andere vrienden. Het is aan jou of je er klaar voor bent dat in jezelf te zien of niet...zo ja, zijn we klaar voor elkaar. Zo simpel is dit in feite.

 

En ja zo simpel als ik het uitspreek, de praktijk zullen we zelf moeten ervaren en invullen. Maar ik weet zeker dat dat goed komt, zeer binnenkort, ik zal klaar zijn.

 

Uit mijn channel van vanmiddag is tevens duidelijk geworden dat ik alle triggers doorzie die op dit moment op mijn pad zijn, er anders mee om ga en mezelf niet meer zo gauw laat misleiden. Ik weet nu eens een keer wat de bedoeling is, zonder mezelf gek te maken. Het lijkt volkomen helder allemaal opeens.  Ik geniet weer van een nieuwe triomf en de mooie ervaringen die hieruit voort zullen vloeien, ook voor mij ziet de wereld er elke dag anders uit. Ik ervaar elke dag weer nieuwe dingen, leer nieuwe dingen en baan mij zo een weg door het proces. Een einde kent het niet, slechts een begin...alhoewel ik niet precies kan zeggen wanneer dat was. Het gaat er om dat ik het nu ervaar, wat ik nu ervaar is nu, zal morgen weer nieuw zijn. Elke dag worden mijn cellen vernieuwd, mijn groei gestimuleerd door de spirits....er is geen weg terug alleen maar vooruit, minuut per minuut.

 

Ik waardeer het verschrikkelijk dat ik een maatje heb waarmee ik innerlijk veel contact heb gehad, hij heeft mij ook geleerd van mezelf te houden zoals ik nu doe. Ik ben hem dankbaar voor zijn innerlijke steun en liefde die hij echter nooit heeft laten vallen, ik weet dat hij mij nooit heeft laten vallen. Ik heb me wel vaak eenzaam gevoeld, ook nu. Het spijt mij dat ik er innerijk niet ben, ik zei gisteren dat de spirits mij dit opleggen voor het grotere plan. Ik ben er wel degelijk voor je!   Alleen dient het nu via een andere weg plaats te vinden, maar dat weet je wel.

Ik heb jou altijd gewaardeerd om wie je bent, het is nooit minder geweest! Ik heb je nooit iets verweten, alleen maar mezelf dat ik er niet op de juiste manier voor jou kon zijn! En dat doet mij pijn. Ik voelde innerlijk heel goed wat er was, maar wist gewoon in mijn leerproces totaal niet hoe dit te doen!

Ik vindt daar nu kracht en inzicht toe, ik weet dat ons contact nooit meer zo zal zijn als het was, nee veel beter, gegroeit, geharmoniseerd. We zijn daar aan toe en het spijt mij dat het eerst even niet direct gaat, je voelt onbereikbaar op dit moment maatje van me en alleen jij kan dat veranderen, of moet ik zeggen alleen ik?

Ik kan niet tegen je zeggen dit of dat zal nooit meer gebeuren, nee, het is meer dat we het gewoon moeten ervaren. Oprecht en eerlijk gezegd, de waarheid ligt in jezelf. Je hoeft er alleen maar op te vertrouwen. Ik weet dat er bij jou nu ook ontzettend veel gaande is, ik ben er voor je en je hoeft het alleen maar te ervaren. Ik hoef je niet te overtuigen, dat is onzin, jij kent mij beter en voelt mij beter op dit moment dan ik jou.

Het lijkt alsof de rollen ineens zijn omgedraaid.

 

Beide gaan we rigoreuze veranderingen door, weet dat het ten goede is. Jouw missie als lichtwerker is zoveel meer, daarom moet je hier doorheen, het komt echt goed met je. Vertrouw het grote plan, grote vriend van me.

Doe wat voor jou goed voelt, alleen dat brengt jou in je werkelijke missie en ik weet dat er in gelooft en ik geloof in jou.

 

Alles zal nu veranderen, adem maar even diep in en spring van die klif want ik doe hetzelfde. We hebben elkaar, vergeet dat nooit... we hebben elkaar om kracht in onszelf te vinden om ons door deze drastische tijd te helpen.

De waarheid zo puur en rauw als het is heb ik nu uitgesproken, ik verwacht geen waardering of contact van niemand, alleen van mezelf omdat ik weet dat ik het nu waard ben.

 

Er is geen weg meer terug, laat het innerlijk vuur maar branden en brand alle oude wonden uit. We treffen elkaar in het heetst van de strijd, in het midden ergens. In ons hart, waar verbinding echter nooit weg is geweest.

Ik maak me klaar voor wat er ook maar mag komen, de kracht en moed vinden om elkaar onder ogen te komen is echter aan onszelf, zo ook het ondervinden wat ons nu werkelijk tegenhoudt....want het is niet nodig als we weten waarom we zelf blokkeren.

Ik laat het werk verder over aan de spirits, zij die ons weer samen zullen brengen op het juiste moment. Vertrouwen is mij eigen, ik wil alleen maar dat jij je innerlijk gevoel ook zo vertrouwd. Woorden zijn sowieso overbodig...voelen is genoeg.

 

Meer openheid dan dit is er niet....waardeer jezelf. Dit is de waarheid. Ik hou gewoon van je, dat hoef ik ook niet te zeggen, maar ik vraag alleen maar jou of je dat nu wilt doorvoelen, soms is alleen weten van iets niet genoeg, het voelen geeft kracht en helderheid. Bedankt dat je mij nooit verlaat en altijd op de voet volgt. Voel mij, ik voel jou en het zal nooit anders zijn. Bedankt dat je in mijn leven bent, lief maatje van me. 

 

Liefde, licht en kracht

Nuria Rosa