Nieuwe snelweg

Ik zit hier heerlijk te genieten op muziek van Andrea Bocelli "Ti Amo" , je kent de melodie vast wel. Deze week en vandaag vele tekenen ontvangen die mij vrede gaven. Link naar mijn afbeelding, de weg van het lot loopt nooit recht. Jij denkt dat het recht gaat, maar dat is maar een gedachten, met vele kronkels en afslagen komen we uiteindelijk waar we naartoe moeten.

 

Ik heb veel ondervonden, wat wel voor mij werkt en wat niet. Ik wordt heen en weer geslingerd tussen instrumenten die ik wil bespelen, cursussen die ik wil volgen en manieren die ik kan toepassen om cursussen te geven en mensen te behandelen.

Van de hak op de tak, het is een kunst dat ik mijn balans heb weten te behouden. Het is mijn les om niet te impulsief op dingen in te springen maar eerst even goed in te voelen of het echt wel de bedoeling is wat ik ga doen.

Ik moet me nu bezig houden met trancereizen en introduceer binnenkort medicijnwiel healingen, ik heb het wiel nog niet binnen wat voor mij gemaakt wordt of er wordt al gelijk om gesprongen. Het is mijn weg als sjamaan om vele methodes toe te passen, ook die aansluiten op het sjamanisme. Het daagt me vandaag om toch ook hypnose te willen leren, ik heb er geld voor en bijna een cursus gepland.  Het is een handige tool naast het trancereizen etc en sluit ook op het sjamanisme aan. Bij mij zal een enkele verdiepte cursus voldoende zijn om het gelijk al op meer vlakken te kunnen toepassen. Als ik het goed heb....

 

Lezingen en workshops liggen nu op de langebaan, ik moet me nu vooral bezig houden met healingen. Bovendien staat er boek klaar om uitgegeven te worden en ik kan niet alles tegelijk en moet dus keuzes maken.

Maar wat eerst moet, gebeurd eerst. Ik heb zoveel ingevingen van dingen gehad die ik nog mag gaan leren, ook kruidenleer etc, ik wordt een ware medicijnvrouw met alles erop en er aan. Wat je ooit geweest bent, zul je weer zijn.

Voorlopig ben ik nog niet klaar en heb nog veel te doen.

 

Waar ik het over wilde hebben is vooral het feit;  je denkt iets te gaan doen, je weet ook wat je moet doen maar je komt onderweg allemaal andere dingen tegen die ook wel heel erg trekken. Ik dacht alleen healingen en workshops te moeten doen, maar er is zoveel meer wat ik allemaal kan en wil leren! 

Ik moet vooral leren om focus vast te houden, first things first, ik lijk wel een sprinkhaan soms. De wegen van het universum zijn ondoorgrondelijk, ze laten mij duidelijk zien wat ik allemaal aan kan en mag leren. Mijn gidsen werken alleen razendsnel en maken mij een racekever, het is ook helder dat ik in korte tijd veel moet leren. Ik kan dat blijkbaar aan, dus so be it.

 

Ik voel me zeer bevoorrecht en ik vindt het ontzettend leuk dat er eigenlijk geen rechte weg is maar hij alle kanten op kronkelt. De wegen zijn ondoorgrondelijk en zitten vol verrassingen. Dat is zo mooi aan het pad bewandelen in flow, het zit vol cadeau's! 

De veer die ik van de week vond en de twee duiven die vandaag mij bleven tergen waren voor mij duidelijke tekenen dat ik op een vredig pad ben en zeker op de goede weg ben.  Het is zo fijn en vredig hier, innerlijk geluk.

Ik maak nu keuzes vanuit rust en overweging of ze nu echt wel de bedoeling zijn, zal er niet gelijk bovenop springen. Alles op z'n tijd, ook al heb ik er kort tijd voor....

Nee ik ga niet dood, heb gewoon veel te doen.

 

Ik sta op dit moment op een punt van vele veranderingen in mijn leven en dit zijn allemaal factoren die mee spelen, elke keuze brengt mij weer ergens anders. De innerlijke rust is nodig omdat zich tevens een nieuwe snelweg voor mij zal openen, dat is iets wat zeker is. Ik bereid me voor op heftige en vooral mooie tijden. Het is goed zo, ik laat het over me heen komen. Laten deze keuzes maar het begin zijn van het bevliegen van de volgende snelweg die op mijn levenspad zal komen. Ik ga er vol voor!

 

Ik ga maar eens bedenken wat wijsheid is. Het is allemaal te mooi om waar te zijn, maar daarom is het juist waar. Dat maakt mijn leven zo bijzonder.

 

Loop jij wel vast in je leven? laat mij je helpen de weg naar je hart te bewandelen zodat je ook vanuit innerlijke rust en wijsheid je leven in een vredige flow kunt voortzetten.

 

Licht,liefde en kracht.

Nuria Rosa