Volle maan

Morgen dan, dan zal hij schijnen.

 

Na een indrukwekkende periode van extreme lichte gevoelens vol van liefde, compassie en kracht, vandaag even een dipje. Mijn energie lijkt wel drie verdiepingen omlaag gekelderd, door een kleine energetische fout gisteren, die ik gerust groot mag noemen.

Ik moet echt leren om sommige dingen anders aan te pakken, ik ben heel hard terug geslingerd in wat ik zelf nog mag helen en loslaten. Ik ben daar blij om, ik maak die fout liever nu dan op moment supreme.

 

Gelukkig ondanks dit gevoel en het inzicht dat de fysieke realiteit versus de 5e dimensie realiteit op dit moment geen nuances meer kennen en alle emoties en lessen die daarmee gepaard gaan vindt ik in mezelf toch balans. Ik ben dan wel even van de kaart omdat mijn zo enorm hoge energie weer is gekelderd en de universele vreugde is even ingedaald toch zeer bewust van wat hier gaande is. Dagelijkse rituelen en meditaties helpen mij de boel op te schonen en weer verder te gaan. In alles ligt tenslotte een les, voor ons allemaal.

 

Hiermee wil ik ook zeggen dat alle shit die op aarde plaatsvindt momenteel, alle stormen, branden en oorlog. Vulkanen die uit gaan barsten, rellen, lieve mensen, voelen jullie dit ook innerlijk?

Ik wel, ik voel de nuances niet meer tussen wat van ons verlichte mensen is en wat de aarde ons probeert te vertellen, we are all connected dat is zeker. En zo zijn we ook met de aarde verbonden.

Wetende dat dit het begin is van meer, van een aarde die nooit meer hetzelfde zal zijn.   Ook wij mensen zullen na onze ontwaking, gevolgt door transformatie nooit meer hetzelfde zijn. Het klinkt nu misschien wat verdrietig, ik ben ook verdrietig. Niet om mezelf maar om wat wij mensen met de aarde hebben gedaan, de aarde is in opstand en wil ons iets belangrijks vertellen. Wij ontwaakte kennen deze boodschappen. Voel de liefde in je hart voor andere en volg deze.

 

Als je voelt wat je missie is, start! Als je voelt dat je iets moet doen, een beslissing etc voor je verder kan, doe het! Als je voelt dat je ander werk moet doen, doe het!  

Wij hebben de tijd gekregen om ons te ontwikkelen, maar een afwachtende lichtwerker staat in de schaduw van zichzelf. In de schaduw is geen ontwikkeling voor de mensheid, deze is er alleen voor die die zich uitspreken voor wie ze zijn. De aarde roept ons om hulp, we moeten de mensheid bewust maken, dat is nu eenmaal onze taak.

In het heetst van onze eigen strijd vergeten we soms waarom we hier zijn, vergeet nooit dat je hier bent voor de mensheid. Vergeet nooit dat je op aarde bent gezet om te herinneren wat en wie je werkelijk bent. 

Sta niet langer stil in twijfel, de tweelingzielcommunity roept op om elkaar te helpen. Deze liefde, deze enige onvoorwaardelijke krachtige liefde is het begin van een nieuw begin op aarde, daarom zijn wij hier.

 

Ik leer elke dag door te reflecteren, laat mijn energie weer stijgen door alles op te ruimen wat hier niet meer thuis hoort. De volle maan doet mij verder ontwaken in een warm bad vol liefde. Ik ben compassie, rustig en liefdevol, klaar om mensen op te vangen die voelen niet verder te kunnen. Zelfs als mijn energie keldert ben ik nog in staat de meest prachtige healing te geven, het is pure liefde. Wie pure liefde eenmaal herkent en erkent in zichzelf is altijd in staat om daarin te verblijven, wat het ook kost om te doen. Hoe zwaar bepaalde processen ook zijn, ik kan je altijd helpen, omdat ik elke dag in staat ben ook mezelf te helpen en vrij te maken van wat niet meer bij mij hoort.

Vanuit de kracht van de liefde zelf ga ik mee in de universele stroom, samen kunnen wij dit, hand in hand met z'n allen. Maar tot slot alleen maar als we bereid zijn naar onze eigen pijnen te kijken en de waarheid onder ogen te zien in zijn pure naaktheid. Dat brengt ons licht, verlichting en vrijheid. Vrijheid vanuit die liefde is de weg tot zelf vervulling.

 

Laat de maan jouw schaduw belichten en kom er voor uit dat je goed bent zoals je bent. Want alleen het licht kan ons mensen bevrijden uit deze donkere nacht. Gelukkig ligt daar onze levensvervulling als lichtwerker. Wees lief voor jezelf en sta jezelf toe alles uit te huilen wat je nu gevangen houdt. Het is nu tijd om los te breken uit alle oude banden.

Hou van jezelf.

 

Liefde, licht en kracht.

Nuria Rosa